UVJETI PRODAJE

Izjava o privatnosti i sigurnosti

Planet Zoe će podatke koristiti isključivo u svrhu i namjenu određenu u ovim Uvjetima ovog Ugovora. Planet Zoe može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB (pravne osobe), telefonski broj i e-mail adresa, koje će koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja usluga. Planet Zoe prikuplja i obrađuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Internetske knjižare Planet Zoe, bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Planet Zoe prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Planet Zoe će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Internetske knjižare Planet Zoe, od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Planet Zoe će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

Planet Zoe ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Planet Zoe za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, odnosno ovlaštenu banku, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Sve stranice Internetske knjižare Planet Zoe na kojima se obavlja razmjena povjerljivih podataka zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka). SSL zaštitno kodiranje je standardna tehnologija zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica planetzoe.net.

 
DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
 

Vaša košarica

Košarica
Broj odabranih artikala: 0
 
IZNOS: 0 kn
KOŠARICA

Newsletter

 
Slikovnice Važne knjige za roditelje